Vad ska man tänka på när man väljer hjälm?

• När du väljer en cykelhjälm från Cykelkraft kan du känna dig trygg i att alla våra hjälmar är säkra och uppfyller de godkännanden som krävs i Sverige. Det viktigaste att tänka på när du väljer hjälm är att du faktiskt använder den. Därför rekommenderar vi att du väljer en hjälm som du trivs med och tycker ser bra ut, snarare än att endast fokusera på specifika teknologier eller funktioner. En hjälm som känns rätt för dig är en hjälm som kommer att användas.