Vad är ett multiverktyg?

• Ett multiverktyg för cykling är ett kompakt och bärbar verktygssats designad för att hantera en mängd olika situationer och reparationer på din cykel. Dessa verktyg är liknande en fällkniv i sin design och finns tillgängliga i olika konfigurationer med varierande antal funktioner. Att ha ett multiverktyg till hands under cykelturen är ofta en livräddare. Det är inte bara användbart för små justeringar, som att anpassa sadelhöjden, utan även för att hantera mer omfattande problem som till exempel ett skadat växelöra. Att vara förberedd med rätt verktyg kan göra stor skillnad för din cykelupplevelse.