Vilken storlek på ramskydd ska jag ha?

• När du överväger att köpa ramskydd för din cykel, är det viktigt att du först tar noggranna mått på de delar av ramen som du önskar skydda. Varje ramskydd specificeras med dess storlek i centimeter, vilket underlättar för dig att välja en passande storlek. Om du upptäcker att skyddet är aningen för stort för din cykels ram, kan du enkelt justera storleken genom att klippa till skyddet. Då ramskydden är tillverkade i plast, är de flexibla och enkla att anpassa efter behov. Så ta måttbandet, mät din ram och välj det skydd som bäst matchar dina mått för ett optimalt skydd.