Hur väljer jag rätt ryggsäck?

  • För att uppnå optimal passform och komfort är det essentiellt att välja en cykelryggsäck som harmoniserar med din rygglängd. De flesta ryggsäckar erbjuds i "One-Size", vilket generellt är anpassat för en genomsnittlig manlig kroppslängd. Kvinnor rekommenderas att söka efter modeller som specificerar storlekar för att säkerställa en bättre passform. S

    om en generell vägledning för storlekar, där dessa anges, kan man utgå från att en Small storlek passar för rygglängder mellan 35-45 cm, Medium för 40-50 cm, och Large för 45-55 cm. Detta är speciellt viktigt att beakta när ryggsäcken även innehåller ryggskydd.

    För EVOC ryggsäckar finns en storleksguide tillgänglig som kan hjälpa dig att göra rätt val. För att mäta din rygglängd, börja från toppen av axeln och mät ner till det högsta punkten på ditt höftben. Det är oftast enklare att få assistans från en vän när du mäter. Genom att följa dessa riktlinjer kan du hitta en ryggsäck som stödjer dina cykelturer på bästa möjliga sätt. Även om du inte väljer en väska från EVOC.

  • Fick du svar på din fråga?