Hur monterar jag skyddsplast på ramen, typ ridewrap?

  • Att montera ramskydd på din cykel är en smidig process som bidrar till att skydda din cykels ram mot repor och slitage. Följ dessa enkla steg för att säkerställa att ramskyddet fäster ordentligt:

    1. Börja med att noggrant rengöra ramens yta där ramskyddet ska placeras. Använd alkohol för att avlägsna smuts och fett. Se också till att tvätta dina händer väl för att undvika att lämna fingeravtryck på ramskyddet.
    2. Ta bort skyddsfilmen från ramskyddet. Förbered sedan en lösning genom att blanda 1 liter vatten med 0,5 ml barnshampoo. Spraya denna lösning jämnt över ramskyddets klistriga sida.
    3. Applicera ramskyddet på ramen och börja gnida från mitten och utåt för att pressa ut all luft och överflödig vattenblandning. Använd gnuggverktyget som medföljer för att få en slät och fast yta.
    4. Om ramskyddet inte formar sig perfekt efter ramens konturer kan du använda en värmepistol för att försiktigt värma ramskyddet. Värmen gör det mer formbart och lättare att anpassa efter ramens former.

    Genom att följa dessa instruktioner kommer du att få ett snyggt och skyddande ramskydd på din cykel. Ha så kul på dina cykeläventyr med extra sinnesro!

  • Fick du svar på din fråga?