Hur placerar jag min bikefinder?

• Att installera spårsändaren är en smidig process som du kan utföra på egen hand. Börja med att ta bort handtaget från styret. Därefter placerar du Bikefinder-enheten inuti styrröret. För att säkra enheten, dra åt de två medföljande skruvarna. Avsluta installationen genom att sätta tillbaka handtaget på styret. Denna spårsändare är designad för att passa alla typer av cyklar, vilket gör den till ett flexibelt val för cykelentusiaster oavsett disciplin.