Vad kostar förmånscykel?

• Kostnaden beror främst på ditt val av cykel, men även på det avtal din arbetsgivare har med oss samt din marginalskatt. I princip alla anställda sparar pengar jämfört med att köpa cykeln kontant.

Vissa arbetsgivare väljer dessutom att subventionera en del av kostnaden för en extra generös förmån. Du kan uppskatta kostnaden och besparingen nedan. Skatteverkets nya avdragsregler för 2022 innebär ytterligare besparingar, men också att kringutrustning, samt batterier till elcyklar måste beräknas separat. Innan beställning får du alltid en faktiskt kostnad för den cykel och de tillbehör du har valt och med din arbetsgivare.

Kontakta oss här för mer info om förmånscykel.