Hur loggar jag in på hemsidan?

• Se till att vara inloggad när du gör ditt köp för snabbare hantering i kassan, orderuppdatering samt hålla koll på dina cyklar.

Skapa ett konto här genom att trycka på “Registrera dig som kund”. När du har registrerat dig skapas ett konto med den e-postadress du angav.

Har du glömt ditt lösenord? Inga problem! Klicka här för att få ett nytt lösenord skickat till dig på nolltid.

Genom att vara inloggad när du lägger en order kan du enkelt följa vad som händer med din order, se dina tidigare köp samt en överblick av dina cyklar som du handlat hos oss.