Hur gör jag för att utnyttja min cykelförsäkring?

 • 3 månaders kostnadsfri cykelförsäkring hos Solid försäkring ingår alltid vid köp av cykel hos oss. Läs mer om hur du aktiverar försäkringen

  Du vet väl att det ingår en 3 månaders kostnadsfri cykelförsäkring när du köper din cykel hos oss? Försäkringen är självklart helt valfri!

  Det enda du behöver göra för att aktivera din försäkring är att skicka ett mail märkt "Cykelförsäkring" till oss på support@cykelkraft.se med ordernummer samt ditt 10-siffriga personnummer. När din order är färdigbehandlad och registreringen är gjord mailar vi dig en kopia på registreringsbeviset, observera att detta kan ta några dagar.

  Vad ingår i Solids cykelförsäkring?

  • Självriskeliminering - Solid ersätter dig för din självrisk i din hemförsäkring med upp till 10 000 kr om din cykel blir stulen och din hemförsäkring lämnar ersättning för en ny cykel. Om du har en elcykel så ersätter vi även dig för din självrisk i din hemförsäkring om ditt batteri blir stulet.

  • Stöldskyddsregistrering - Om din cykel blir stulen är den registrerad i Solids cykelregister. Detta innebär att om cykeln blir stulen och inlämnad till polis så har de möjlighet att kontakta dig direkt.

  Läs mer om försäkringen här!

 • Fick du svar på din fråga?