Vilken storlek skall jag välja på min cykel?

• Din storlek beror på modell och märke. Du kan kontrollera detta genom att välja respektive cykel och ramstorlek på vår hemsida. På varje cykel hittar du en knapp som säger "Svårt att välja storlek".

Tryck på knappen så får du upp vår mät-funktion, där skriver du enkelt in din längd och den kommer automatiskt visa storleken som passar din längd.

Har du inte bestämt dig för en cykel än men vill veta vilka cyklar som passar dig? Då skriver du in din längd i "Hitta rätt ramstorlek" för att visa de cyklarna som passar dig.

Bra att veta är att om du ligger mitt i mellan två storlekar så går det att tumma på storleken upp eller ned. Är du osäker är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst så hjälper vi dig!