Passar alla flaskhållare min cykel?

• Standarden för infästning av flaskhållare är universell, vilket innebär att de två skruvhålen som används för att fästa hållaren är lika på de flesta cyklar. Detta ger dig friheten att välja vilken flaskhållare du föredrar, eftersom de bör passa på din cykelram. Skulle din cykel vara en av de få som saknar dessa förmonterade fästen, finns det alternativa lösningar. Du kan till exempel välja en flaskhållare som är avsedd att monteras på styret eller på sadelstolpen för likvärdig funktionalitet och bekvämlighet.