Vi på Cykelkraft vill gärna veta vad som hänt dig för att kunna erbjuda vår experthjälp. Kontakta alltid oss innan du t.ex. besöker en verkstad för att vi ska kunna godkänna din reklamation. Vid reklamation av Hövding kommer vi begära att du fyller i dokument som finns på denna sida och bifogar i ditt mail till vår kundtjänst.

Såhär gör du för att reklamera Hövding:

Skicka oss ett mail märkt “Reklamation Hövding” till support@cykelkraft.se, fyll i följande dokument och bifoga bild på kvitto eller orderbekräftelsen till oss.

Tryck på knappen för att ladda hem dokumentet.