Med anledning av det nya COVID-19 har vi just nu har vi en ökad volym som beställer via e-handeln samtidigt som alla led bakom oss (fabriker, leverantörer m.m) också upplever förseningar.

Vi följer myndigheternas rekommendationer både på lager, kontor och i butik. Detta i sin tur leder till att våra utsatta leveranstider och svarstider hos kundtjänst tyvärr kan komma att bli längre. Våra butiker håller öppet som vanligt. Se öppettider här.

Vi vill fortfarande finns här för dig så för att du ska känna dig trygg med att beställa din cykel via nätet därför erbjuder vi såklart hemleverans. Testa gärna vår cykelväljare om du är osäker.

Vi jobbar så hårt vi kan för att kunna skicka iväg ditt paket i tid, och önskar såklart att du trots allt ska kunna njuta av våren på din nya cykel!