Om du skulle behöva ramnumret för eventuellt garanti- eller försäkringsärende så finns det både på cykeln och sparat digitalt på ditt konto.

Logga in på ditt konto och klicka dig till "mina cyklar" så hittar du all information du kan tänkas behöva om cykeln.

På själva cykeln sitter ramnumret ofta med en klisterlapp på ramens undersida tillsammans med en streckkod. Det brukar även sitta instansat under vevpartiet på cykeln. I vissa fall sitter det lite krångligt till, på insidan av vevhuset eller under motorn på en elcykel. För att du inte ska behöva plocka isär din cykel i molekyler har vi som sagt sparat det digitalt på ditt konto. Blir inte smidigare än så!