Vi använder oss av Klarna, de erbjuder dig flertalet säkra betalningsalternativ. Välj mellan att betala direkt, kostnadsfri 14 dagars faktura, delbetalning eller Klarna konto. Observera att ni behöver ett 10 siffrigt personnummer för de flesta betalningsalternativ samt att Klarna Faktura alltid ligger som förvalt betalningsalternativ om du inte själv ändrar metoden. Du kan läsa mer om Klarnas betalningsvillkor här. Vid ytterligare frågor som rör din betalning så rekommenderar vi dig att kontakta Klarna. 08-120 120 10